Steder ikke å bli savnet i Spania

Spania er regnet som det nest største landet i Vest-Europa og den mest fjellrike etter Sveits. Den mest passende tid å reise til Spania er våren som i denne perioden været er mest egnet. I løpet av månedene juli og August er de mest overfylte. Hovedsakelig folk komme å besøke Spania for sol, sand og selvopptatte. Videre besøke folk Spania Strender og netter i klubben. Bortsett fra strendene er det mange ekstraordinære rekke ting gjøres, som klatre snødekte topper og dykking i det beskyttede Medes Islands.
Du kan besøke forskjellige byer i Spania som Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Valencia, og mange flere. Hver av disse byene har sin egen distinkte smaken. Til tross for disse forskjeller bundet disse byene med bemerkelsesverdig historie og kulturelle trender. Du kan også reise til Spania for å se museer, gallerier og mange mer sightseeing.
Klimaet i Spania er varmere enn Frankrike og Italia vinteren; Imidlertid er kaldere enn vintre i Delhi. Når du reiser til et sted, bør du sjekke værmeldingen å vite om det ville være passende å reise i denne perioden eller ikke.
Vanligvis vil måltidet på en liten kafé være tilgjengelig på et gjennomsnitt på 4-6 euro per person. Imidlertid, spise på en god restaurant vil koste deg fra 20-25 euro per person. Overnatting kostnadene avhenger av hva slags restauranten du har valgt, og det ville koste 45-55 euro for en natt for dobbeltrom.
Du finner fantastisk vin i Spania og vil få sjansen til å smake utvalg vin og sherryer. Noen ting som du ikke bør gå glipp i Spania er:
• Oksen kampene
• Surfing
• Lå på solen
• La Tomatina festival
• Med okser
Du bør tilnærming en tourism landet å bedre planlegge din reise til Spania.

Leave a Reply