Den vestlige Patong-stranden-The Pearl av Phuket Island

Patong er en strand og ligger i den vestlige delen av øya Phuket i Thailand. Den beste perioden på dette, avhenger av aktivitetstypen som du leter etter. For eksempel hvis du vil nyte soling på stranden Patong er det sannsynligvis en klok idé å besøke Patong i såkalte høysesongen som starter fra November og varer til mai. Hvis du ønsker for å utforske det berømte nattelivet tilbyr dette stedet så du skulle komme i såkalte lavsesongen som starter fra mai og varer til November. Dette er perioden av året når stedet er mindre overfylt og prisene er lavere (selv om prisene er generelt svært lav).
Patong-stranden er perfekt for bading og soling. Hva er interessant er det faktum at hvis du bor på et hotell som er nær denne stranden du vil ha tilgang til noen andre vakre strender ligger nær Patong som Surin og Kata Beach. Selvfølgelig, du kan ikke komme dit til fots, men du kan alltid bruke en tuk-tuk for å få det på en relativt lav pris. Husk at strendene som vi har nevnt kan bli kjedelig etter en stund og du vil sannsynligvis ansette en annen tuk-tuk på Patong beach. Patong er stedet hvor du kan finne mange restauranter, hoteller, massasje stuer, nattklubber, kinoer, kjøpesentre etc. Prisen å sitte under en parasoll og på en solseng er rundt 150 bahts.
Mange bo Patong Beach for å smake noen sjømat i noen av de mange vakre restaurantene. Det er noen populære nattklubber når du er ferdig måltidet-banan, Hollywood, forførelse, Tiger, Tai Pan og mange andre klubber. Noen av dem er fokusert på eldre mennesker, mens andre brukes utelukkende av yngre generasjon.
Det er mange hoteller i Patong og spesielt rundt Patong beach som er logisk fordi tusenvis av mennesker besøker dette stedet hvert år. Hvis du leter etter de beste alternativene Skriv “Hotel Patong” på noen av de store søkemotorene og du vil få mange resultater. Må du gjøre noen undersøkelser før du velger det perfekte hotellet for deg.

Leave a Reply