Et par ting du bør sjekke i Italia

Italia er kjent som landet musikk, kunst, mote, vin, arkitektur, noen av de beste rettene i verden, et land som er fullpakket med landemerker og attraksjoner. Så, det er ganske vanskelig å avgjøre hvor å reise først når du ankommer det. Italia består av tjue områder og hvert område er vakker i sin egen unike måte. Hva er interessant er at 2/3 av UNESCO’S world historiske og kulturelle arv liste kan bli funnet i Italia. Siden fleste ikke har tid til å reise og besøke alle stedene i Italia i hvert fall ikke på en gang, foreslår vi noen må-besøk steder.
Den første som er åpenbart hovedstaden byen i Italia-Roma. Denne byen er kjent for den rike historien preget av oppturer og nedturer og stedet hvor the tiniest staten i verden ligger (Vatikanet). Roma er ofte beskrevet som en by av mote, eleganse, glamour og vennlige mennesker. Kaste en mynt i Fontana di Trevi og prøv noen pasta i de lokalrestaurantene å føle Ånden i denne byen.
Andre, kan du også sjekke Venezia byen på Nord kysten av Adriaterhavet. I stedet for gatene vil du finne kanaler og strukturer bygget på broer og plattformer. Dette er definitivt en av de mest unike byer i Europa og verden. Venezia er også stedet hvor en av de mest berømte filmfestivalene holdes og du kan også sjekke årlige karnevalet. Denne byen er kjent for produksjon av glass, speil og elementer laget av sølv, gull og lær.
Til slutt, Italia er hjem til den største øya i Middelhavet-Sicilia. Denne øya har en veldig unik kultur og tradisjon mye forskjellig fra tingene du vil se på fastlandet. Ifølge mange erfarne reisende og historikere kombinerer Sicilia alle Middelhavet kulturer på ett sted. Du kan finne spor av gresk, gamle romerske, bysantinske, arabiske og spansk kultur, samt noen Norman elementer. Øya er fullpakket med naturskjønnhet og vakre strender.

Leave a Reply