Noen gode steder i Europa for å feire nyttårsaften

Vil du reise til Europa og utforske sjarmen til det gamle kontinentet? Deretter bør du vite at hver sesong gir ulike følelser og excitements, men ifølge mange reisende, det er noe magisk med Europa under ferien eller nyttårsaften å være mer presis. Det er derfor vi vil analysere noen flotte steder i Europa der du kan feire neste nyttårsaften.
Til å begynne med, kan du reise til Tyskland eller hovedstaden byen Berlin å være mer presis. Brandenburger Tor er stedet å være når nyttårsaften spark i fordi tyskerne feire denne hendelsen i et minneverdig måte. Mer enn en million mennesker er det hvert år og folk kan nyte står med mat og drikke og interessante musikken. Selvfølgelig, er det en spektakulær fyrverkeri i slutten.
Hvis du ønsker å besøke Italia, kan du gå til Piazza del Popolo i Roma. De fleste italienere vet nyttårsaften som La Festa di San Silvestro og de feirer denne hendelsen på en tradisjonell måte. Plassen som du bør besøke vanligvis har klassisk musikk og rock musikk artister. Bruk resten av natten til å gå på den berømte Via della Concilizione.
Neste forslaget kan høres ekstremt, men faktum er at den capital city Island, Reykjavik ser best om vinteren. Det er ingen sentral feiring, men det er dusinvis av mindre feiringer i puber og klubber over hele byen. En ting er sikkert, hvis du går der, vil du nyte mye snø.
En av perlene i Europa-Praha i Tsjekkia er et annet godt valg. Hvis du velger å gå dit, leder til Letna Park, fordi dette er stedet hvor fyrverkeri starter.
Til slutt, kan du besøke Madeira i Spania. Dette er en vakker gammel by og hjemmet til den største fyrverkeri for nyttårsaften Ifølge Guinness Book of World Records. Funchal amfiet med tusenvis av pærer ser spektakulær også.

Leave a Reply