Topp 5 Tips for å spare penger på Europa reise

Er du planlegger å reise til Europa? Hvis ja er dette innlegget kommer til å være svært gunstig for deg fordi i dette innlegget, vil vi gi deg de beste tipsene for å spare penger på Europa Travel.
Tips 1 = gjøre betaling i din egen valuta-Europa avtaler i Pounds, som betyr hvis du vil gjøre betaling for hotellrom, bil booking flyreiser booking, etc i pounds kan du trenger å bære valutakurser anklagene. For å unngå disse kostnadene, kan du velge din egen valuta betalingen. Dette er mulig fordi i dag mange nettsteder som hjelper deg med å bestille hoteller, flyreiser, busser, biler, etc. også inneholder alternativer slik at du kan velge den beste valutaen som kan spare deg gode penger.
Tips 2 = planlegge turen intelligent-det er en av viktigste per penger å spare. Du bør planlegge turen slik at du ikke er i hast å hoppe fra ett sted til et annet. Prøv å utforske ett område om gangen eller være en del av Europa tur pakken i stedet for å gjøre alt av din egen.
Tips 3 = Opt for passerer-i Europa mange byer tilbyr går i form av kort som kan spare deg store penger på avgift for museer og flere attraksjoner i Europa. Det vil være av stor verdi hvis passet dekker mange steder som du ønsker å utforske.
Tips 4 = bruk ATMs for kontanter enn utveksling byråer – hvis du trenger å få penger så istedet for benytter utveksling byråer, bør du ta ut kontanter fra minibanker. Bruker minibanker vil være billigere enn å ta tjenester på penger utveksling byråer.
Tips 5 = bruk alle valuta i Europa før du forlate Europa-når du går ned i Europa og der du konvertere valuta i europeiske pounds prøver deretter å bruke disse pounds i Europa ellers må du igjen få dem byttet i din valuta. Og dette vil igjen sot du valutakurser.

Leave a Reply