Ting å gjøre og se i London?

London er definitivt en av de sjeldne byene i verden at vi kan kalle verden hovedsteder. Dette er byen hvor man kan finne noen av de mest berømte museer, bygninger og gallerier. London har en historie som går tilbake mer enn to tusen år. Selvfølgelig, selv om vi legger historie til side, gir London alltid gode tider for sine besøkende i noen nye kaffebaren, restauranter, teater spille eller konsert. Dette er også en by med flest innbyggere med forskjellig etnisitet. Mens det er sant at den er ofte regn i hovedstaden i Storbritannia, er det også sant at du definitivt vil ha god tid uansett dine interesser. Nå la oss se hva er noen av tingene du må gjøre i tilfelle du reise til London.
Først av alt, prøv å besøke flere museer. Det finnes mange museer i London som har permanent viser og utstillinger og inngangen i disse museene er vanligvis gratis. Dette betyr at du kan se mange ting som du organisere din tid også. Besøk National Gallery, British Museum eller noen mindre museer som dedikert til Winston Churchill.
Andre, se noen av de lokale parkene. Det er dusinvis av parker og vakre hager over hele London starter fra den populære Hyde Park og St. James Park og slutter med den enorme Hampstead Heath.
Hvis du vil få en bedre visning av byen, kan du besøke St. Paul Cathedral og klatre tårnet. Mange anbefaler snakker en spasertur på South coast. Du kan begynne på Themsen og gå hele veien til Tower Bridge. Dette er området der du kan se mange berømte strukturer inkludert Globe Theater og London Tower.
Mens du er der, kan du også prøve noen av de mange turist turene. Disse turene inkluderer besøk på stedene hvor Harry Potter-filmen ble filmet, besøk til Wembley stadion og noen andre ting.
Den beste tiden av året å besøke denne fantastiske byen er sommer.

Leave a Reply