England reiseguide

Selv om England hadde en sterk innflytelse på verdens historie og engelsk har blitt lingua franca, er England faktisk et lite land. Det er en del av Storbritannia som består av fire regioner-England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Den dekker et område på ca 130.000 kvadratmeter kilometers lignende til staten New York. Majoriteten av befolkningen bor i den sørlige delen av England. De største byene i Nord inkluderer Newcastle, Liverpool og Manchester mens de største byene i sør i tillegg capital city of London inkluderer Canterbury, bad, Brighton og Cambridge. Selvfølgelig, er det en stor by i midten som må nevnes-Birmingham som også er den nest største byen i England.
Foruten de interessante byene, er mange mennesker som har besøkt England imponert sine landskapet. Landskapet i dette landet er i endring hele tiden. De elsker grønne finnes der, noe som store byområder savner.
Hvis du ønsker å reise til England og du vil plukke rett tid av året bør du vite at engelsk været er bestemt, så du kan forvente regn og tåke til enhver tid av året. Selvfølgelig, er perioden med minst regnværsdager mellom juli og August.
Nå la oss nevne noen av tingene som du bør besøke mens du er i England.
Tower of London-dette er stedet hvor du kan finne av dronning Elisabeth II og mange royal gems. Det ble brukt som et fengsel, og mange ble henrettet i tårnet. Tårnet ble bygget på 1000-tallet og fungerte som et kongelig slott i begynnelsen.
Warwick Castle-festningen ble bygget på 1000-tallet av William The Erobreren. Hva er interessant om det er at den ble først laget av tre og steinene sett i dag erstattet tre på 1100-tallet. Det har fantastiske og vakre interiøret.
Hadrians mur-bygget av romerne beskytte kolonien sin mot skottene.
I tillegg bør du også besøke Durhamkatedralen, Leicester Square, Windsor Castle, York Minister og Stonehenge.

Leave a Reply