Reise til New York-en enkel Guide

New York er en av de største byene i verden og midten av alle flotte aktiviteter i USA. Hvis du vil lære mer om kunst, handel, media, mat, mote, forskning, handel og kultur i USA i ett sted har du å reise til New York.
Hvordan komme til New York
Det er to store flyplasser i New York City-Newark Liberty International Airport og John F. Kennedy internasjonale flyplass. Når du når en av disse flyplassene kan du bruke en buss, tog, metro, taxi eller pendler jernbane til et sted i byen.


Hva er klimaet som?
New York City opplever alle fire årstider. Så, sommeren kan være varm og dampende mens vintrene kan være litt kaldt. Huske på at været endringer fort i New York så du bør være forberedt på noe sånt.
Kultur og kunst
Den største byen i USA er det helt naturlig at New York har slik en velutviklet kunst og kultur scene. Du kan for eksempel kontrollere Museum for moderne kunst hvor du kan finne viser av moderne kunst fra alle deler av verden. Brooklyn Museum of Art har flere faste utstillinger som visningen av kunst fra Egypt og mange midlertidige utstillinger. Den interne Center of Photography og Metropolitan Museum of Art er noen andre museer som er verdt et besøk.
Attraksjoner
Selvfølgelig er det flere fantastiske attraksjon i Big Apple. Berømte Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen er noen av attraksjonene som du må besøke mens i New York. Du kan også sjekke Central Park og Times Square. Et annet sted som er ganske populær blant turister er Lincoln sentrum hvor du finner balletter, symfonier, operaer, kunst-skjermer og mange andre ting. Hvis du har tid, kan du også besøke Empire State Building.
Vi håper at denne korte guiden vil hjelpe deg å ha en god tid i en av de beste byene i verden.

Leave a Reply