Nyt ferien i Polen

Hvis du er en reisende i verden, og hvis du er på et tap av stedene å reise til, så vi er glade for å fortelle deg at vi har en anbefaling til gjøre for deg. Det er ikke et sted som er tradisjonelt kastet rundt når det gjelder populære steder å besøke. Men uansett, det er et sted hvor du kan nyte og ha det gøy på mange ulike nivåer. Og er det landet i Polen i Europa.
Dette landet lider ikke blir annonsert nok i verden av turisme. Som er en skam når du vurdere alt den har å tilby. Fra travle gaten liv, til det fantastiske nattelivet, til alle de vakre attraksjonene i naturen, hundrevis av historiske landemerker og steder.
Den polske folket har en rik kultur, og ofte kjempet i historien til å beholde sin integritet. Det dukket opp relativt nylig som et selvstendig land, og det er nå klar til å ta sin rettmessige plass i vår moderne tid.
Hvis du går på ferie i Polen, kan du besøke mange forskjellige steder. For en, kan du besøke berømte Wawel-slottet. Dette er et slott på et område som er blitt bebodd av mennesker siden de paleolittiske gangene. I selve slottet ble bygget på det fjortende århundre, som betyr at det stått testen av tid, og i dag er det en veldig populær turistattraksjon.
Hvis du like å bli igjen målløs, så anbefaler vi at du besøker den nazistiske konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau, i Polen. Hvis du besøker dette stedet som vil forlate deg uten ord, vil du ha en sterk opplevelse. Det er et nettsted som menneskeheten noensinne kan tillate seg å glemme det, som hundretusener av uskyldige mennesker har dødd her.
Men hvis du ikke er historien futt, så du kan nyte bylivet i byer som Warszawa eller Krakow. Byene har det som trengs for å holde deg underholdt og oppfylt i måned etter måned, uten noensinne gjør du føler deg lei for enda et sekund.
Så er de neste hotteste destinasjonen Polen. Du bør pakke kofferten og gå besøke den så snart som mulig.

Leave a Reply