Reise til Thailand med disse tipsene i bakhodet

Thailand er et sted, som er kjent som et knutepunkt for turistdestinasjoner blant mennesker fra hele verden. Det er ikke kalles en hub av touritst mål bare fordi reiselivsnæringen i Thailand er fremme det mye, men på grunn av tilstedeværelsen av overflod av steder å utforske. I Sørøst-Asia, Thailand er det eneste stedet, som har vært tiltrekke millioner hvert år øker omfanget av ekstrautstyr og forbedring for turisme i Sørøst-Asia.

 

Fra frodige jungelen til solfylte strender, fra buddhistiske templer Thai mat, vil alle som skal travelt o Thailand elske atmosfæren i tillegg. Bortsett fra solen skinner, vil du liker nesten alt her, inkludert innholdet og måten de behandler touritsts. Du kan ikke føles som en fremmed her som du kan ha følt noe annet sted. Når du besøker her, kan du ha én ting i tankene “hvor mye penger jeg skal bære med meg for en måned tur.” Dette er en ganske åpenbart spørsmål fordi bortsett fra flybilletter, levekostnadene for en måned kan være costlier for deg. Faktisk, når du er i Thailand, trenger du ikke å bekymre deg penger fordi utforske Thailand er mye billigere enn noe annet land i denne verden.

 

Du kan gjette det med prisen for hotellrom, mat og lokal transport. Når du går ned på Bangkok, skal den aller første skrittet din finne en billig overnatting. Hvis ja, så er den gode nyheten du kan få et rom å bo for en natt fra $5 til $10. Ja, på landsbygda, $5 er alt du trenger å tilbringe en natt mens i byen regionen du vil måtte bruke $10. Men dette koster vil rommet være meget enkel med en seng og ingen aircon. Hvis du trenger aircon, så du får til trinn til et hotell hvor du kan få et rom for rundt $15 til $25. Når det gjelder har mat, kan du få mat for rundt $1 til $5; det vil imidlertid være lokal mat ikke vestlige retter.

Leave a Reply