Best beach feriedestinasjoner i Europa

Det er mange forskjellige typer av ferie, men sannheten er at fleste fortsatt velger en strandferie når de har tid til å stoppe arbeidet og forlate sine hjem. Dette er helt naturlig fordi innkvartering nær stranden lover mye moro og underholdende stunder. Europa er et kontinent velsignet med unik natur og et kontinent som ikke mangler flotte strender. Noen av disse stedene egner seg for å besøke hele året. I denne artikkelen vil vi analysere noen av de beste strand ferie destinasjonene i Europa.
Frankrike
Frankrike har en stor kyst både Atlanterhavet og Middelhavet. Ifølge mange eksperter er det beste stedet å se mens du er i Frankrike og leter etter en flott strand feriedestinasjon Corsica. Dette er faktisk en øy som ikke er veldig trangt. Det er kjent for steinete, ren bukter og høye fjell. Corsica er hjem til mange attraksjoner for.
Italia
Italia er et annet europeisk land mange strand ferie alternativer. De vakre strendene i Toscana, Sardinia og den italienske øya tar pusten din. Italia har et behagelig klima året så dette er en annen fordel. I de siste årene viser flere og flere mennesker interesse i Alghero som er en liten by i Sassari provinsen i Italia. Besøk Church of St. Francis, Alghero katedralen og noen av de mange naturlige beauties mens du er der.
Kroatia
Kroatia ligger på Balkan, og har en stor kystlinje som dekker den østlige delen av Adriaterhavet. Kysten er fylt med sjarmerende gamle byer og byer som Split og Dubrovnik for eksempel. Det er også mange interessante øyene som passer for både unge par, vennegrupper og familier med barn.
Hellas
Hellas er en av de favoritt feriemålene i Europa og verden hovedsakelig fordi den har miles av vakre sandstrender. Fra halvøya Halkidiki i nord til de vakre øyene som Crete i Sør er den ideelle strand ferien stedet for hver person som nyter livet.

Leave a Reply