Ting å gjøre i Hong Kong

Hong Kong var en gang en del av Storbritannia, men i dag er det en av de mest velstående byene i Kina. Samtidig er dette en av de mest besøkte feriemålene i dette landet. Millioner av mennesker reiser til Hong Kong hvert år fordi de vet at det er mange forskjellige ting som de kan se og gjøre i denne fantastiske byen. Hong Kong er en av de reisemål som egner seg for bokstavelig talt alle typer reisende uansett deres alder. Denne byen har et flott klima, vennlige mennesker og en rekke attraksjoner. Lære mer om attraksjonene i Hongkong vil definitivt du oppfordre deg til å besøke denne byen.
Victoria Peak
Du kan stjernemerke å utforske Hongkong ved å få en bedre visning av byen. Det er en utsiktsplass på Victoria Peak som hjelper besøkende når hele byen ovenfra. Utsikt over Victoria-havnen, Kowloon og Hong Kong-øya. Den er åpen for turister nesten 24/7. Hvis du ønsker å få utsikt fra forskjellige vinkler kan du også sjekke Peak Tower Sky terrassen, Peak Galleria og Lions Vis punkt paviljongen.
10.000 Buddhas klosteret
Dette er en verdenskjente buddhistiske tempelet ligger nær Hong Kong. Det er faktisk et kompleks av 4 paviljonger, fem templer og en pagode. Dette er hvor du kan finne mer enn 12.000 Buddhastatuer. Pagoden i dette komplekset er et av landemerkene i Hong Kong.
Golden Bauhinia Square
Golden Bauhinia Square, også kalt The Expo Promenade, er et svært viktig område i byen Hong Kong. Når du er der, ikke glem å sjekke daglige flagget heve seremonien.
Wetland Park
Hvis du elsker natur, ikke vil Hongkong forlate deg skuffet. For eksempel har Wetland park som er en av de mest berømte asiatiske økologiske parkene et godt utviklet nettverk av veier som lar besøkende utforske myr og liker å se på fugler. Du kan også sjekke museum og besøkende midten finnes der.
Walled byen nattliv, Ping Shan Heritage Trail, Havnecruise, Aberdeen havn, Ngong Ping 360, Happy Valley Race Course, Ocean Park, Hong Kong Disneyland og Avenue of Stars er noen andre ting som du bør besøke og erfaring i Hong Kong.

Leave a Reply