Nyt ferien i Genève

Geneva ligger i det vakre landet i Sveits. Og mens det sant at det ikke er ett av turist hotspots av verden-dette betyr at du ikke har en blast hvis du besøker dette stedet. Faktisk, anbefaler vi at du gjør, så snart som mulig. Dette er fordi det er mange forskjellige steder som du kan besøke her.
For eksempel kan du besøke den gamle byen i Genève. Dette er et sted som er perfekt for å ha en tur rundt med dine venner, eller alene. Du skjønner, Sveits er et land som er i midten av Europa, og etter mange år med nøytralitet-de har kjøpt en viss sjarm av slag, og dette er en ting som du ikke finner noe annet sted i verden. Hvis du vil å kikke inn i hjertet av Sveits, vil så du gjøre godt for å besøke den gamle byen i Genève.
Hvis du liker klatring fjell og åser, vil så du bli glad å vite at Geneva har et lokale fjell hvor du kan besøke hvis du. Det er veldig nære, og tilbyr noen fantastiske severdigheter. Pass på å bringe kameraer, da vil du ta mange bilder her slik at du kan vise dem til venner og holde dem som en påminnelse om ganger du var her.
Hvis du er interessert i fysikk, kan du besøke CERN laboratoriene. Dette er stedet hvor stor hadronic collider er å finne- og dette er en enhet som er i forkant av verden av fysikk. Noen av de nyeste gjennombrudd er gjort her, og dette er himmelen for alle som er interessert i noen av grenene av fysikk.
Men dette er ikke alt-Genève er et sted hvor mange ulike internasjonale organisasjoner er avgjort. For eksempel kan du finne Røde Kors her-en internasjonal organisasjon som stammer fra Sveits.
Det beste du kan gjøre er å besøke landet og byen Genève så snart som mulig. Det er så mye å se her, og du vil opprette mange gode minner som du vil huske for resten av livet ditt.

Leave a Reply