Planlegge en tur og en kort travel guide til dine venner

Hvis du planlegger å reise til Thailand har du sannsynligvis spurt noen av dine venner eller slektninger har besøkt landet for noen tips og råd. Imidlertid vil uansett hva andre sier om Thailand og hva du lese om dette landet før du faktisk begynne turen du sannsynligvis glemme når du går på Thai jord. Språk, kultur og mentaliteten er så mye forskjellig fra de funnet på andre kontinenter og selv sammenlignet med noen asiatiske land at du mest sannsynlig vil bli sjokkert. Men dette betyr ikke at du trenger å være bekymret. Smilets land tillater alle besøkende å innstille rask.
Sannsynligvis er det første du vil legge merke til når du kommer Thailand bilder av gjeldende og noen tidligere konger. Thai folk respekterer deres konge, så det er lurt å være respektfull også.
Mer enn 50% av utlendinger bruker Bangkok som utgangspunkt for utforskning av Thailand. Kaos er trolig den første følelsen du får når du angir denne megalopolis. Men til tross for det store antallet beboere og turister fungerer denne byen faktisk ganske bra. Bangkok er kjent for rushtiden så prøv å bruke noen alternativ transport som Skytrain eller båt. Denne typen transport er veldig billig. Hvis du velger å få et sted med en taxi eller tuk-tuk Sørg for å gjøre er en avtale før du bruker dem fordi mange drivere vil prøve å gjøre store overskudd fra din tur når de finner ut at du en utlending. Du finner en fullstendig liste i noen turistguide det er dusinvis av templer verdt et besøk. Viktigste råd er å kle riktig når du angir disse templene.
Hvis du planlegger å besøke noen andre steder, anbefaler vi at du tar en titt på Ayutthaya historiske park og Chiang Mai-en by med fantastiske omkringliggende (begge finnes på nord). De som er interessert i strender og parter bør besøke Phuket øya, Koh Samui og Pattaya.
Det finnes dusinvis av steder som du kan besøke i Thailand, og hver av dem er unike. Så, prøv å bo for en lengre periode eller planlegger å besøke denne magisk sted igjen!

Leave a Reply