Ferie i Barcelona og hjertet av Spania

Spania er et europeisk land berømte i verden for turisme. Mange attraksjoner friste besøkende fra hele verden til å tilbringe ferien i Spania. Balearene, nasjonalparker, fornøyelsesparker, El Rocio og Barcelona er store allurements av Spania. Det er fortsatt mer å nevne som du finner turen til Spania mest fascinerende og engasjerende.
Barcelona ligger på nordøst kysten av Spania, og er populært for mange ting som kirker, katedraler, monumenter, statuer, museer, severdigheter, arkitektur, fotball, strendene og nattelivet. Landskap og vakre strender er bare fantastisk, og du vil falle forelsket i dette stedet.
Topp Barcelona allurements
Picasso Museum – dette museet er verdenskjent for sin kunstsamling av spanske kunstneren Pablo Picasso. Hans hovedverk er første kommunion og vitenskap og veldedighet. Du finner dette stedet fascinerende, og du vil bli en fan av denne samlingen av kunst.
Las Ramblas – Las Ramblas i sentrum av byen, er den stor turistattraksjonen i Barcelona. Det er 1,2 kilometer lang med live gaten forestillinger, menneskelige statuer, Erotikk Museum, modernistiske Boqueria-markedet og Christopher Columbus-monumentet. Her finner du artistene som vil trekke din karikatur eller stående i minutter.
El Tablao de Carmen-denne sted er dedikert til Carmen Amaya, en kjente flamenco sigøyner danser og sanger. På denne plasseringen, kan du ha en ekte spansk mat og Flamenco forestillinger av profesjonelle dansere. Det er en av de beste stedene å besøke når du tilbringer ferien i Barcelona.
Camp Nou – det er den største stadionet i Spania og Europa. Stadion har arrangert mange fotballkamper. Dessuten, den har en Barcelona FC museet med tre deler-de historiske museene, samlingen fotball og en seksjon for midlertidige utstillinger.
Det er mange spennende ting å gjøre i Barcelona som nyter nattelivet, gå for shopping, sightseeing og ser fascinerende kunstverk. Besøke Barcelona i Spania disse ferier og ha mye moro.

Leave a Reply