Paris-en tur til en mote by!

Paris, hovedstaden i Frankrike, er populært for kunst, kultur og mote. Du kan reise til Paris for vakre severdigheter, hyggelig kjøpsopplevelse, natteliv og ikoniske arkitektur. Den beste tiden å besøke Paris i somre og våren når du finner lange dager for sightseeing, men sommeren er mest overfylt og dyre tiden å reise, kan du planlegge turen våren.
Hvorfor er Paris verdt å besøke?
Deilig mat
Blant annet Paris er verdenskjent for sjokolade fra Pierre Marcolini, deilige croissanter, Falafel, Ile Flottante på Le Coq Rico, stekt kylling, iskrem på Berthillon og Bordier smør. Du bør spørre om den deilige maten i Paris mens du planlegger å besøke denne fantastiske byen.
Moten i Paris
I hele verden er Paris populær for sin moteklær. Mange motedesignere kom fra Paris som Pierre Cardin, Chloe, Hermes, Dior, Lanvin, etc. Mange motemerker har sitt hovedkvarter i Paris. Det er mange mote, smykker og vakre hus som du kan besøke under reisen til Paris. Kjøpe et par elementer av skjønnhet og mote nyeste trender og stil.
Kunst og arkitektur
Verden berømte Eiffeltårnet ligger på Champ de Mars. Det er den mest besøkte monument og kulturelt ikon for Frankrike. Andre steder av interesse er – Plage de Palombaggia, Triumfbuen, kirken La Madeleine, etc. Arkitekturen er designet av beste ingeniører og designere som gir sin verdifulle tid å skjære byen. Du kan reise til ‘Kunstens by’ grasiøst å se fascinerende museer og gallerier som Louvre og Musée d’ Orsay.
Louvre er det største museet i Paris har Mona Lisa og Venus de Milo statuer. De andre fremtredende statuene i Paris er-Hestesport statuen av Louis XIV, The Thinker og Winged Victory av konferansesenter.
Sammenfattet er byen Paris verdt et besøk for første gang og ofte. Planlegge reisen etter reise dager å få full glede.

Leave a Reply