Reise til Thailand med disse Money Saving Tips

Når du er klar til å reise til Thailand, kan du vite noen spare penger. Så, får her du noen fine penger lagring tips særlig når du kommer her alene og for en lengre periode som en måned eller mer. Her er tips

 

Overnatting

 

Når du setter ditt første skritt på landet i Thailand i Bangkok så det første som kommer i kanskje er hvor jeg blir. Du har mange alternativer hvis det er ingen mangel på penger. 5-stjerners hoteller er alltid åpne for å ønske deg velkommen, men når du har behov for å spare penger, må du flytte mot landsbygda hvor du kan få et rom for rundt $5 til $10 per natt til per dag. Men hvis du ønsker et rom med aircon så har en titt på små hoteller i byen hvor du må bruke rundt $15 til $25 per dag.

 

Mat

 

Etter overnatting blir kostnadene som kan være tung på lommen mat. Hvis du har valgt å bo på et hotell i byen da du ikke kanskje ønsker å bestille mat det fordi det vil være kostbart; nesten dobbelt i forhold til gaten mat. Når du er i Thailand så hvorfor ikke du smake lokale thaimat har gateliv. Maten er ikke bare billigere, men du vil føle den ekte smaken av Thailand også.

 

Transport

 

Så, når du er i Thailand på en lang ferie så du bør ikke bruke personlige taxi fordi det vil koste deg mye. Og hvis tar personlig taxi bare på grunn av sikkerhet formål så du ikke skal være bekymret fordi kollektivtransport i Thailand er trygt. Videre er offentlig transport mye billigere og lett tilgjengelig enn personlig taxi. Du kan få en hel dagspass også.

 

Få fordeler av happy hour

 

Når du reiser til Thailand, som begrepet Happy hour hvor du tilbys mat, drikkevarer, etc på halvparten av prisen. Dra nytte av at.

Leave a Reply