Milan – et paradis av Italia

En by kjent for mote, kunst og arkitektur, Milano er verdt å besøke igjen og igjen. Byen ble ødelagt i andre verdenskrig, men gjenoppbygd seg å bli en finanssentrum og hjem til en nasjonal Børs. Byen i Italia er kjent for designer klær, trendy butikker, historiske severdigheter og berømte malerier f.eks Leonardo Da Vincis “nattverden” bevart i kirken Santa Maria Della Grazie.
En kort reise guide til Milano
Når du går til Milano, planlegge reisen etter dagene du skal bruke i byen. Du kan leie en taxi eller reise med buss, trikk eller metro og se stedene du finne interessant. Ikke glem å besøke Corso Vittorio Emanuele som er en bred gate koble Piazza Duomo og Piazza San Babila. Det er trafikk gratis på dagtid, og hvis du er shopping fanatiker, du kan spare tid for shopping klær og tilbehør. Du kan se museer og historiske steder av interesse i denne en dagstur.
Hvis du er på en tre-dagers tur til Milano, bør du gå til La Scala Opera, Duomo di Milano, Castello Sforzesco, Villa Necchi Campiglio og Giardini Pubblici Indro Montanelli hage. Mange restauranter i Milano serverer deilig italiensk mat. Du kan ha det italienske smaken i berømte restaurantene i byen.
Mat i Milano, Italia
Hvis du reiser til Milano, må du prøve den velsmakende italiensk mat for å gjøre ferien uforglemmelig. De berømte rettene inkluderer Cannoli (bakverk), Gelato (dessert), Panettone (kake) i søtsaker. Pasta, kremet Rissotos, Costoletta Alla milanesiske, Pizza formidle en bestemt italienske smaken til tungen som gjør turen til Italia minneverdig.
Milano er en vakker by har mange steder for å se, men du må lage en perfekt plan for verdt å bruke på dette fantastiske stedet. Du kan besøke Milano hele året med tanke den avsluttende dagen museer og de andre turistreisemålene.

Leave a Reply