Planlegging for Spania – en kort travel guide

Jeg anbefale sterkt en tur til Spania, hvis du planlegger å leve livet til det fulle. Dette landet er verdt å besøke en gang som det vil fascinere deg for ettall grunn eller den andre. Spania er mer mangfoldig enn din egen fantasi. Rimelig priset mat og billig vin i Barcelona kan be deg om å besøke Spania igjen og igjen.
Beste tid å reise
Spania er det nest største landet i Vest-Europa, og hvis du planlegger en tur til dette fantastiske stedet, er det bedre å ha en idé om geografien slik at du kan gå glipp av noe verdt å nyte. Den beste tiden å besøke Spania er våren som somrene er varme unntatt på steder som ligger på høyden eller fjellområder. Men er noen byer svært Snøhvit og kjølig under vintre; de beste besøker våren og høsten. Du må ha informasjon om regionen; du kommer til å la deg nyte spesialiteter av stedet.
Barcelona-det kulturelle navet til Spania
Barcelona er kjent for sin kunst og arkitektur. Gaudis mesterverk Casa Mila, Museu Nacional d’Art de Catalunya (katalansk kunst Museum), Museu Picasso (en rik kunstnerisk samling), Placa de Catalunya (sentrale plassen med skulptur) er den store magnetismen på dette stedet. Du vil beundre denne byen hvis du er fascinert av kunst og arkitektur. Bortsett fra estetiske smak er spanske folk glad i mat og drikke. La Boqueria er en populær matmarked hvor du kan finne nesten alle spanske matvarer.
Spesielle matvarer inkluderer Amanida (salat), Macarons (makaroni med Bolognese saus), Gaspatxo (kald grønnsak suppe), Fricando (kjøtt og vegetabilske lapskaus) og Botifarra amb mongetes (Barbecued og stekt bønner).
Nyt fantastiske strender, whizzo syn scener, gå seg vill i magiske Font Magica og fråtse i gaten kunst og skulptur. Barcelona er best når du planlegger turen fornuftig som du vil skal få en spenningen ut av whole nine yards.

Leave a Reply