5 rett må du bestille i Tyskland for verdt å huske

Enten ‘Carnival årstider’ eller den vakre elven cruise på Rhinen og Maine, er Tyskland virkelig på bøtte listen over hver turist mens du planlegger en spennende ferietur. Ingen tvil utrolig streife rundt kombinert med velsmakende mat kan legge til kirsebær på kaken. Derfor må når du bestiller noe i en restaurant i Tyskland, disse appetittvekkende retter finnes i menyen.
1. Spaetzle:
Hvis du bestiller en meaty parabolen, legge Spaetzle som en siderett opp delikatessen. Denne tyske pasta gjør best bruk av egg og mel å bli fluffier. Kjent som tradisjonelle schwabiske eggnudler, kan Spaetzle nytes med litt ost og Limburger.
2. bratwurst:
Når denne kalvepølse blander med salt, pepper, krydder Muskat og sitron, den viser seg for å være en perfekt grill rett laget av svinekjøtt. Av store varianter er de kommer ut av Nurnberg begge sider brente og pyntet med sennep finger-slikker god.
3. Currywurst:
Spiciness som den bringer med innsiden smaker utløsere die-hard foodies. Denne tyske street mat kombinert med en diet coke utfylle hverandre. Folk spise ved skjæring pølser i fine stykker med pommes frites og karriretter ved siden.
4. Bratkartoffeln
Bratkartoffeln er en velsmakende siderett som gir rike smaken av poteter. Du kan finne nesten alle tyske folk har det bestilles med deres hovedrett. Sprø poteter med kastet bacon og løk gjør en perfekt kombinasjon.
5. Maultaschen
Dette er en annen fantastisk rett prøve i Tyskland. Beste er at den kan nytes av både veganer og ikke-vegetarianere med stuffing som svin og oksekjøtt. Enten du spiser dem kokt eller friterte, denne schwabiske parabolen er ekte smak spinneren.
Selv kan du gjøre din ferietur til Tyskland mer velsmakende retter som Schnitzel, Rouladen og Gulasch.

Leave a Reply