Ultimate Patong beach guide: utforske øya

Patong må være den mest berømte stranden i Phuket. Det tilbyr en rekke aktiviteter og yrende natteliv som gjør det til et ideelt reisemål for å spille og fest. Om natten er stedet opptatt fylt med viltvoksende restauranter, nattklubber, Go-Go barer og øl barer. Hvis du leter etter den beste utesteder, Bangla road er sentrum av hendelsen, men det er også deler av byen som er stille og rolig. Besøkende som vil oppleve orientalske kulturen kan ikke finne den her. De livlige gatene, neonlys og varme atmosfæren kan overraske nye turist. Å nyte stedet, slippe bekymringer og danse til din hjertens lyst.

Ting å gjøre i Patong

I tilfelle du planlegger å besøke Patong, er strendene og skianlegg den primære attraksjonen på øya. Den fantastiske kysten og det praktfulle landskapet vil gi deg tilgang til ulike friluftsaktiviteter. De fleste steder er opptatt, men det finnes også eksklusive strender som tilbyr Holistisk retreats.

Shoppe rundt

Patong tilbyr en rekke shopping alternativet; fra budsjett-vennlig nattmarkeder til opptatt frisk markedet. Jungceylon ligger også her som er regnet som det største kjøpesenteret i Phuket. The place tilbyr elektronikk, mote og suvenirer til ulike priser. Noen priser tilbys på noe høyere priser i forhold til ulike deler av byen, men med fantastiske ferdigheter pruting, vil du kunne få elementet til prisen du ønsker.

Opplev utelivet

Patong er en av de beste reisemålene i Thailand hvis du ønsker å oppleve landets natteliv. Du kan også gå til Simon Cabaret som er den største showet i Phuket. Forførelse nattklubb er også en favoritt reisemål for turister. Det er den største diskotek midt i hjertet av stranden.

Skjem bort deg selv på deilige internasjonale og lokale delikatesser

Det er absolutt ingen mangel appetittvekkende delikatesser i Patong. De fleste turister hyppige Jungceylon, men det er også en stor konsentrasjon av restaurant på stranden veien. Det har alle slags spisesteder som vil gi deg unik erfaring fra mat domstolene på stranden til fastfood. Rettene er overraskende billig som lar deg smake på noen av de mest fantastiske thailandske rettene til en brøkdel av prisen.

Overnatting

Patong Beach er et hjem til en rekke overnattingsalternativer som hotellet, BnB og andre. Noen av hotellene ligger ved sjøkanten, og det er også andre ligger nær de førsteklasses restaurantene. Hotell kan være dyrt, men de tilbyr alle fasiliteter som vil gi deg penger verdt. Avista, for eksempel, ønsker deg velkommen med en gratis vin og en 1-times massasje hver dag.

Patong er en del av Thailand som ikke krever en introduksjon. Det er en øy som er fylt med fantastiske uteliv, beste restauranter og spennende ting å gjøre som tiltrekker tusenvis av turister hvert år.

Leave a Reply