Besøk Tristar gym

Du ønske å gå på ferie til Canada? Vel, hvis det noen gang var et land som inviterer turister fra alle samfunnslag som Canada, så husk å fortelle oss. Spoiler alert: det er ikke noen, fordi kanadierne er kjent for sin gjestfrihet og deres vennlighet som mennesker. Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra du vil bli inspirert av denne ånd av vennlighet av de kanadiske, og det er store sjanser som du vil ønske å gjøre Canada til din neste hjem.
Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for moro eller i Canada. Men å anbefale deg bare én av dem- og det vil komme i utmerket hvis du er typen person som ønsker å trene kampsport.
Vår anbefaling må være å gå til Montreal og besøke det Tristar Gym, idet overskriften sier. TriStar er en verdenskjent MMA skole der du kan lære kampteknikker ringen, octagon eller noe annet sportslige sted- eller for personlig behov for en potensiell gate kjempe. Vi alle vet at verdenen vi lever i ikke er alle moro og spill, og det kan komme en tid når du trenger å forsvare deg selv fra personer med onde hensikter. Som er akkurat der kampsport kunnskap kommer inn i bildet.
Hovedtrener på Tristar Gym er Firas Zahabi, verdenskjente trener i kampsport. Han og hans venn og treningspartner student og UFC legende, Georges St. Pierre har gjort et navn for seg selv i verden av kampsport og i verden av kampene. Det går uten å si at hvis du ønsker å få en førsteklasses erfaring i verden av kampsport og idretten av MMA, bør du definitivt gå der. Det er Tristar Gym sovesaler som du kan bruke som et sittende sted hvor du vil gå mellom treningsøktene. Vi garanterer at du vil ha tiden av livet ditt her. Nyt.

Leave a Reply