Fire gode grunner til å reise Canada

Canada, landet som deler lengste landegrense med Amerika har mange ting å oppdage fra Niagara Falls, Rocky Mountains og CN tower. Hvis dette landet er i listen din kattunge denne gangen, kan du vurdere å utforske følgende elementer sikkert:
1. reise nordover for å hyle med ulver:
I løpet av August og September, vurdere å besøke den nordlige delen for å søke i ulv hyl i Algonquin Park. Bare på 15 August 2013 feiret i ulv hyl markerte sitt 50-årsjubileum. Offentlig hyler vil koste deg null kostnad mens en spesiell Gruppetur kan hente deg min $220 ekskl.
2. bukten Fundy:
Det er et perfekt sted å utforske sammenslåingen av havet med natur. Mest kjent er for å ha verdens høyeste tidevann de oppnå en topp på 54 fot nesten. Skjønnheten av fossiler kombinert med fengslende oceanic etasje har opptjent det rammer som “svigermor” og “bear”. Beste tiden å besøke er fra mai til oktober.
3. Dinosaur Valley:
Hvis du er en sann dinosaur freak, er Drumheller det perfekte stedet å bump i. Stedet har den historiske betydningen; første dinosaurene ble avdekket her sist på 1800-tallet. Tilstedeværelsen av Dinosaur Provincial Park gir god utsikt. Folk finner det også fantastisk å besøke Royal Tyrrell Museum av paleontologi. En kan få glimt av dinosaur digs og leirutflukter, men sørg for å bestille en tidlig billett for å unngå skuffelser. Du kan planlegge når som helst hele året.
4. L’Anse aux Meadows
Dette er den beste historiske siden at verter Eirik Raudes sønn og dermed kan gi deg glass glimt av nordspissen av Maritime Provenience. Stedet er omgitt av vellystig natur, isfjell observasjoner og Viking fortolkende center som rope høyt livshistorien til 1000 f.Kr. Derfor må reise til dette stedet hvis du besøker Canada.

Leave a Reply