Hong Kong-turist dreamland

En av de hotteste nye turistmålene er Hong Kong. Hong Kong er en autonom provins i Kina, og det er et unikt sted på den. Og dette er en av de viktigste grunnene til hvorfor du ønsker å gå til Hong Kong på ferie, uansett hvem du er. Men bare til vann appetitten… Hva er noen av de beste tingene som turist kan gjøre på dette stedet?
Vår første anbefaling for deg å gjøre når du er i Hong Kong er å gå på Victoria toppen. Dette er uten tvil en av de mest kjente og mest elskede turist hotspots i Hong Kong. Det er toppen av hvor du vil kunne se fantastiske severdighetene i byen Hong Kong og området rundt. Uansett hvem du er, vil du finne severdigheter imponerende. Det er litt av en debatt på om det er bedre å se Hong Kong fra Victoria Peak under dagen eller natt. Vi antar at du må se severdigheter både på dagtid og natt for å utligne debatten i tankene dine.
Nå har vi noe spesielt for gourmeter blant dere. Hvis du liker mat, som de fleste mennesker gjør, vil så du bli glad å utprøve denne Hongkong lekkerbisken av dim sum. Dim sum når oversatt betyr “touch hjertet”, og mens det har et gripende navn, betyr det bare at du skal kunne spise noen dumplings sammen med andre tradisjonelle matvarer. Dette var samtidig en frokost, men i dag du kunne spise det når som helst i løpet av dagen. Dommen er at det er absolutt deilig-enhver turist kommer til Hongkong ut å prøve denne oppskriften minst en gang for fornøyelsens.
Det er dusinvis, om ikke hundrevis av forskjellige ting som du vil kunne gjøre i Hongkong når du kommer dit. Det er et ordtak er kjent blant folk har besøkt både Hong Kong og New York city: “New York minutt er en Hong Kong nest”. Dette betyr at livet her er veldig raske og at du vil bli glad på hva Hong Kong har å tilby.

Leave a Reply