Gå til Sveits

Det er et relativt lite land i SentralEuropa som går under navnet Sveits. Du kanskje har hørt om dette landet som en bank himmelen, samt en nøytral tilstand i mange krigene fortiden. Vel, det viser seg, kan du oppleve mye hvis du går og sjekk det ut selv. Sveits er et kjent turiststed, og det er mange turist hotspots i dette landet å besøke.
Et slikt sted er byen Genève. Dette er et fantastisk sted å feriere, og det er mange grunner til dette. Vi vil starte med den vakre og imponerende Temple de Saint-Pierre. Denne historiske bygningen var stedet der John Calvin forkynt sine prekener om protestantisme til hans tilhengere i middelalderen. Men hvis du ikke vare alle om historie, vil du sikkert beundre skjønnheten i denne bygningen. Du vil også kunne klatre til toppen av bygningen og se fantastisk byen Genève ovenfra. Det er et syn som du ikke vil glemme i lang tid framover, stoleross.
En av Genève mest kjente landemerker er den såkalte Vanntapperiet eller Jet d’Eau. Dette er et naturlig fenomen der en stor strøm av vann eksplosjonene oppover. Vannet er skjøvet av et trykk ca 500 liter per sekund, og med dette mye makt, du er sikker på å se et fascinerende skue. Det er mange steder hvor du kan sitte i nærheten og stirre marvel av Jet d’Eau.
Til slutt, hvis du ikke villangt vekk, vil du finne det en fascinerende opplevelse å besøke det berømte Place du Bourg-de-fire. Dette er en av de eldste i byen, og som sådan har sin egen atmosfærisk trykk. Det er virkelig nær den nevnte Temple de Saint-Pierre. Du vil kunne nyte deg selv i de mange kafeene og restaurantene i området, i en vakker atmosfære.
Og likevel er det mye mer grunner til å besøke Genève. Vi håper å se deg der.

Leave a Reply