Gå til Indonesia

Du ønsker å reise et sted, rett? Vi klandre ikke degfleste ønsker ikke noe mer enn å bare en bil, båt eller fly og bare et sted hvor de ikke har vært før. Vel, hvis du virkelig ønsker å besøke et ofte neglisjert reisemål som kan ende opp med å endre hvem du er som en personalle til bedre, foreslår vi at du reiser til Indonesia.
Du har besluttet å følge med vårt råd, og du har gått til Indonesia. så langt, alt vel. Men hva gjør du når du er her? Frykt ikke, fordi det vil alltid være noe nytt som vil holde deg engasjert i dette vakre landet. Og vi har noen anbefalinger for deg også.
Hvis du liker å surfe, for eksempel, burde du til Kutastranden. Kutastranden tilbyr en perfekt mulighet for surfing nybegynnere på grunn av det faktum at bølgene her er relativt milde, og de tilbyr akkurat den rette mengden utfordring for nybegynnere. Det er også kvalifisert lærere i kunst og dyktighet av surfing, vil du finne at lære å surfe er en nytelse.
Deretter bør du besøke den verdensberømte Borobudur buddhistiske tempelet. Dette er en av de største, om ikke den største buddhistiske tempelet i hele verden. Hvis du er en Buddhist vil du kunne be og meditere her og beundre den praktfulle arkitekturen stedet. Den Borobudur buddhistiske tempelet er en UNESCO world heritage site, kan du enkelt se fra dette bare hvor viktig en struktur det egentlig er. Til slutt, vil du kunne beundre den fantastiske naturen i området, som er imponerende i og av seg selv.
Til slutt anbefaler vi deg å spise Padang mat. Gourmeter blant dere vil ta vennlig til dette faktumsom indonesiske kjøkken har virkelig noe for alle. Padang restaurantene er lett preges av tårnene av plater som er tilgjengelige for besøkende og besøkende betaler bare for plater som de touch. Denne maten serveres i tradisjonelle måter over Indonesiagi det en sjanse, vi vet at du vil like den.
Og det er mye mer du kan oppleve i Indonesia men ikke la oss holde deg lenger fra den. dit og kos deg!

Leave a Reply