India-velkjente himmelen på jorden

India er et land med rik historie. Dette betyr at det er et sted hvor du kan ha tiden av livet ditt hvis du velger å der ferie. Siden de fleste mennesker som leser denne artikkelen vestlige, følger det at de fleste av dere ikke har vært i India, og du lure på hva er det for å se i dette landet. Vel, vil denne artikkelen dele med deg et par ting du kan gjøre for å ha det gøy i India.
Første stopp som du bør besøke, spesielt hvis du er sulten, er Gali Paranthe Wali, i Delhi. Dette er en full av restauranter og mat steder og her de tjener noen av de beste originale indisk mat som du kan finne. Noen av stedene hvor du kan spise er mer enn hundre år gammel, og dette er en gate med tradisjon det går uten å si at denne gaten er full av folk fra alle samfunnslag praktisk talt hele tiden.
Kulturelle komplekset av Akshardham er et sted hvor du til også. Du vil kultur fikse fra dette stedet alene. Det er også i Delhi, og hele strukturen serverer fortelle historien om hinduisme. Det er en fantastisk struktur sett fra utsiden… men vente bare å se hva er innsiden. Det er mange flotte kunstneriske former som du kan nyte å se der. Hvis du besøker dette stedet solnedgangen, vil deretter du kunne se et herlig syn som tempelet begynner å lyse opp, og alt dette vil bli et glad minne som du kan komme tilbake til i fremtiden.
Til slutt, hvis du er en fan av Bollywood produksjon, bør du besøke Raj Mandir kino i Jaipur. Dette er en av de best kjente og mest populære kinoene i hele India, og her får du topp service mens du ser dine favorittfilmer.

Leave a Reply