Nyte oppholdet i Filippinene

Filippinene er et land i Sør Øst Asia, og spenner over mer enn 7000 øyene. Dette er en ting som gjør stedet iboende fascinerende og naturen er kjent for å være litt grov her. Det er rundt tjue aktive vulkaner i stedet, og det er noen områder der det er tyfoner og dårlig vær.
Men hvis du tror at hva vi sa ovenfor er en grunn for deg å aldri besøke landet du er veldig galt! Filippinene er et innbydende sted hvor du kan ha en eksplosjon uansett hvem du er.
Først av alt, anbefaler vi deg til å besøke Boracay. Dette er en liten øy i Filippinene, men det er et populært turiststed. Den viktigste årsaken til dette er den vakre hvite strender som ligger her. Det er en populær 4 km strand der det er mange forskjellige restauranter og hoteller klar til å ta deg . Også, det er alltid en fest øya det er sikkerat du vil ha en eksplosjon.
Uansett om du er en religiøs person eller ikke, du har fortsatt å besøke den fantastiske San Agustin Church i hovedstaden i Manila. Dette er en imponerende bygning bygget under den spanske koloniale regelen, og det har stått testen av tid. Historien går at de første to kirkene som spanjolene har bygget under oppholdet var laget av tre, og begge har brent i brann. laget de tredje kirken San Agustin Church, stein. Og som sådan, det har stått testen av tid og den har overlevd flere vanskelig jordskjelv. Uansett, det er et vakkert sted, og det vil forlate deg et tap for ord.
Og hvis du ønsker å se naturen uforbeholden, har du å se en av de gjenværende aktive vulkaner, kalt Mayon vulkan, finnes øya Luzon. Det er en helt symmetrisk vulkan, i form av en kjegle, og det er en skjønnhet å se. For ikke for å si at det er ikke farlig er det hyppige Evakueringer av omkringliggende landsbyer og byer immanente aktivering av vulkanen. Men uansett, det er en skjønnhet som trenger å bli sett.
Filippinene har mye mer å tilby, og vi anbefaler deg å besøke landet snart som mulig.

Leave a Reply