Kommer på ferie i Chicago, USA

Har du noen gang tenkt å ferie i Chicago, USA? Vel, hvis du har tenkt det, betyr det at du har innsett at stedet har potensial for turisme. Men hva gjør du en du er det? Vel, vi er her for å fortelle deg om de beste alternativene i denne store byen.
Den første attraksjonen som vi ønsker å besøke er såkalte Millennium Park. Det er en stor park, og det er ikke rart at navnet parken er slik. Det er kjent for det faktum at det er gratis konserter som organiseres ofte her hvis du er en fan av musikk, du ville absolutt like det du hører. Videre er det en del i parken som er full av street art, hvis du er en fan av kunstdu også vil like det du ser. Til slutt, det er et fantastisk sted å bare chill i, med din nærmeste seg eller selv alle ved deg selv virkelig.
Hvis du er fan av kunst, er det en annen ting du kan gjøre i Chicagoog det er for å besøke art institute of Chicago. Av denne bygningen er “bevoktet” av to ikoniske bronse løver, og når du kommer inn i bygningen, vil du kunne se ikke mindre enn 300.000 kunstverk. Og kunsten kommer fra ulike tidsperioder og kulturerdu kan se japansk kunst eller gamle greske kunsten kommer i form av skulpturer eller selv moderne kunst. Det er en himmel for kunstelskere blant dere.
Wrigley Field er hjemmebanen til Chicago Cubs. Men selv om ikke du er en sportsfan, vil du fortsatt kunne har tid av livet ditt her. Du kan ta en tur stadion, eller du kan ta noe å spise en av står. Uansett, det er en veldig morsom sted å nyte din tid i.
Og disse er bare noen av de mest kjente og mest elskede attraksjonene som byen Chicago har å tilby turister fra hele verden. ha det gøy!

Leave a Reply