Nyte oppholdet i Argentina

Hvis du har besluttet å gå på ferie til hjemlandet Argentina, har så du virkelig gjort et klokt valg. Faktum i saken er at Argentina tilbyr en unik opplevelse for de første gang-en opplevelse som du ikke kunne finne noe annet sted i verden, uansett hvor du går til. Så, hva er noen av tingene som du kan se frem til ditt opphold i Argentina?


Det første som kommer til hjernen når vi nevner ordet Argentina, er tango. Det er rett, tango er en av verdens mest berømte former for dans og det er også en av de mest romantiske dansene kjent for menneskeheten. Den er full av eleganse og stil, og det er også lett tilgjengelig-uansett hvem du er, du vil kunne lære tango. Hvis det er din først trinn i verden av tango, anbefaler vi deg å gå til velkjente musikkpaviljongen på Barrancas de Belgrano park i city of Buenos Aires. Der vil du kunne også få gratis klasser på tango, som er et utmerket alternativ for nybegynner tangoentusiaster blant dere.
Hvis du er fascinert av fantastisk natur- så anbefaler vi deg til å besøke verden berømte Iguazú fossefall. Sjansene er at du har sett fosser under et tidspunkt i livet ditt. Men til du ser denne eksakte foss argentinsk-brasilianske grensen-du har sett noe. Det er et praktfullt skue som vil holde deg fengslet i timevis, og du vil huske dette øyeblikk i lang tid etterpå. Det er også et flott sted for fotomuligheter.
Og selvfølgelig, ingen besøk til Argentina er komplett uten å besøke hovedstaden i Buenos Aires. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre her-spesielt hvis du er en fest-sulten ung person. Denne byen er kjent for partene at siste hele natten og sosiale folk som er ivrige etter å møte nye mennesker fra hele verden. Enten du liker å møte nye mennesker eller prøve argentinsk mat-vil du kunne gjøre alt dette i hovedstaden Buenos Aires.
Og vi håper at du vil ha en stor tid i Argentina!

Leave a Reply