5 beste stedene å reise i Sveits

Hvis du vil oppleve det overdådige alpine landskapet sammen med glitrende blå innsjøer, gi det en tur til Sveits planleggingsturné. Man kan oppleve tur i verdensklasse gjennom sine sjarmerende landsbyer og fengslende kulturattraksjoner. Hvis du planlegger å reise det samme, er det noen forslag;
Interlaken:
I mellom Thun og Brienz-sjøen, tilstede det er Interlaken, et populært sommerferiemål for mange. Hvis du elsker å se alpin skjønnhet, vil tilstedeværelsen av mektige topper som Eiger, Mönch og Jungfrau tårnet ta vare på det. Snowboard og langrenn er den vanlige turneringen her som besøkende liker mest.
Genfersjøen:
Som Europas største alpinsjø, ligger Genèvesjøene nær kysten av Genèves by. Innsjøen er omgitt av flere parker, hager og fantastiske historiske gamlebyer som er tilstrekkelig til å holde deg hektet til sin skjønnhet i lang tid. Den fantastiske gotiske katedralen kan nytes hvis du reiser en avstand på 62 kilometer fra Genève.
Jungfraujoch
Det er en av de mest populære vitenskapelige observatoriet stede over 3454 meter. Dette er grunnen; Det er også kjent som “Top of Europe”. Man kan også nyte populære utsikter over Lauterbrunnen-dalen. En isbre by som heter Grindelwald, er et perfekt pittoresk øyeblikk for selfie elskere.
Lucerne:
Lucerne er en quintessential sveitsisk by omgitt av blå innsjø og historiske bygninger. Det er også kjent for sin internasjonale musikkfestival hvert år. Man kan også nyte solkledde plazas og dekket broer ved å gå rundt i byen.
St. Moritz
Den er til stede i Sveits Engadin Valley og er definert av tre nøkkelord; Stil, eleganse og klasse. Den har sin eksistens 1.856 meter over havnivået. Dette populære fjellet reisemål har vært vert for to vintre OL allerede, og er et perfekt sted for å spille ski, snowboard, skøyter og bobsledding.

Leave a Reply