Ting å gjøre i Amsterdam

Å reise på ferie til Europa krever planlegging. Tross alt kan Europa veldig godt være et av de minste kontinenter, men det er ekstremt tett. Det er sete for en stor del av menneskehetens historie, så det er mange steder du bør besøke og se.
Men hvis det er et sted vi anbefaler deg å besøke, uansett hvem du er, er det Amsterdam-byen i Nederland. Dette er rett og slett en av de vakreste byene i hele verden – så det er ingen skade i å besøke den mens du er på og om å krysse over hele Europa.
Første ting først – vi nevner det beryktede Red-Light District of Amsterdam. Prostitusjon er lovlig i Nederland, og RLD er et av de mest anerkjente stedene hvor du praktisk talt kan handle for prostituerte. Selvfølgelig, hvis du ikke er typen person som ønsker å benytte seg av en prostituert – dette er fortsatt et sted som vil pique din nysgjerrighet, da de røde lysene vil gi opp fantasien din.
Som en motsetning til dette er Amsterdam en av de mest kulturelt rike byene i verden. Så kan du gå til det berømte Museumplein i Amsterdam, et sted hvor du kan sjekke ut noen av de største museene i Europa. Vi anbefaler at du sjekker ut Van Gogh-museet, samt Rijksmuseum. Og hele parkområdet på Museumplein i Amsterdam er et flott sted å være uansett hvem du er.
Deretter kan du ta en ferge og sjekke inn på NDSM – et sted hvor unge mennesker samler opp og holder arrangementer med musikk og graffiti, blant annet. Selvfølgelig burde du ved nå vite at luke er fullt lovlig i Nederland – så folk som tilfeldigvis røyker marihuana på gatene, er ikke noe du burde bli overrasket over når du er i Amsterdam.
Og dette er bare en liten del av alle de tingene du vil kunne se i den vakre byen Amsterdam. Ha det gøy å besøke dette nydelige stedet!

Leave a Reply