Kom deg rundt i Japan

Japan er et land i Øst-Asia. Det er allment kjent som huset til den stigende solen – som det er det mest østlige landet på verdenskartet. Men har dette landet noen form for potensial når det gjelder å være turist i den? Selvfølgelig gjør det, og på mange forskjellige nivåer. Nedenfor finner du noen av grunnene til hvorfor du går på ferie til Japan, være den smarteste tingen du kan gjøre på fritiden.
Det første du kan gjøre i dette vakre og fryktinngytende landet er å klatre på Mount Fuji. Dette er et flott sted som praktisk talt tar pusten fra deg. De severdighetene som du vil se fra toppen av Mount Fuji, forblir dypt innebygd i minnet for resten av livet ditt. Et morsomt faktum om Mount Fuji i Japan er at det er et UNESCO verdensarvsted, så det betyr at stedet er anerkjent for sine naturlige skjønnheter. Det er et flott sted for deg å ha litt foto ops og ta noen bilder med familie, venner, eller til og med på egen hånd.
Neste ting – du kan gå til Arashiyama Monkey Park Iwatayama. Hva tror du du kan gjøre her? Du kan selvfølgelig leke med apekatter! Apekatter er morsomme, intelligente skapninger og de bor på dette stedet. Tenk igjen på de utallige fotomulighetene som du vil kunne ha på dette stedet mens du spiller med apekatter. Du vil få utallige liker på dine sosiale nettverksprofiler – det er sikkert!
Karaoke er en øvelse som kommer direkte fra Japan. Hvis du elsker å synge i en gruppeinnstilling, så sørg for å besøke noen av karaoke-partiene som er organisert rundt Japan. Du vil kunne synge ditt hjerte og ha det gøy med andre mennesker. Det er en fin måte å nyte tiden din mens du er her i landet.
Så, som du kan se, er det praktisk talt utallige ting du kan gjøre for å nyte under ditt opphold til det fulle mens du er i Japan. Ha det gøy å gjøre det!

Leave a Reply