Nyheter fra Disneys ‘frosset’ reise verden rundt

Vet du frosset? Film laget av Disney har blitt en stor attraksjon for turister fra hele verden.

 

Norge er å observere en strøm av besøkende fra hele verden på grunn av Frosnes popularitet. Det er en animert film laget av Disney. Norges fantastiske landskap innser til reisetjenesten fantasi fra over hele verden som ervei mot et drømmereisemål. Frosset har vist seg å være en billettkontoret hit og har bidratt til reell følelse av underholdning tiltrekker reisende fra hele verden.

 

Nyhetsrapporter tyderat Norges fantastisk landskap og Frossens popularitet har ført til tusenvis av reisende over hele verden til å besøke Norge. Største trafikk er sett rundt fjorden regionen og Oslo NordNorge. Turister elsker sin nordlyset, som vises i hver film og lokker verden turister sterkt. Derfor observere denne trenden er det mange direktefly arrangert. Direktefly begynne fra Oslo. Direktefly begynner fra Oslo og reise til flyplassen som ligger nærmest til Disney Land og Orlando og Florida.

 

Tour selskapene har også sine planer. Turarrangører det gjør å encash og nytte Disneys popularitet med sin film frosset. De planlegger å dra nytte av bølge laget av Disney. den annen side, planlegger Disney også turer for reisende fra hele verden. De planlegger å ta rundt $5,000 per person og ta dem til steder som Geirangerfjorden som er inspirert fra Arendelle som er deres film fantasy. Disney planlegger også en cruise tur thoroughout Norge i år 2015. Villmarken reise som er en annen reisebyrå planlegger også å gjøre best ut av dette popularitet og engasjere reisende med livaktig landskap. Passasjeren inflows har doblet uttrykt selskapet etter den animerte filmen.

Leave a Reply