Nyt ditt opphold i Indonesia

Indonesias land finner du i Sørøst-Asia, i nærheten av Australia, og er det største øylandet i hele verden. Faktisk består dette landet av rundt 17.000 enkelte øyer som er spredt i havet. Det er også hjemmet til rundt 225 000 000 mennesker. Så, hvis du ønsker å reise til et eksotisk sted, så er det langt verre alternativer for deg å velge enn Indonesias land.
Og det er utallige ting du kan gjøre her hvis du ønsker å nyte oppholdet ditt. Det første vi anbefaler at du gjør når du er der, er å gå og surfe på Kuta-stranden. Denne stranden er en av de mest kjente i hele Indonesia, og folk kommer hit fra hele verden for å lære å surfe. Dette stedet tilbyr den beste starten når det gjelder å ha nybegynner leksjoner i surfing som bølgene er milde nok til dette formålet. Du vil kunne finne mange instruktører som vil lære deg å surfe for en liten avgift.
Når du kommer til Indonesia, bør du spare litt tid til å besøke Borobudur-tempelet. Dette stedet er et UNESCO verdensarvsted, og det er en stor turistattraksjon som fortsetter å tiltrekke besøkende fra hele verden. Hvis du er en fan av fotografering, er dette det perfekte stedet for deg å gå seg vill i håndverket din. Hele tempelet tilbyr et fenomenalt syn, og du vil også oppdage at naturen i nærheten er imponerende.
Du kan også gå og sole deg på Pulau Weh i Aceh. Også dette er et populært turistmål, ettersom hele området er rife med eksotisk sjøliv, inkludert noen sjeldne megamouth haier. Hvis du ønsker å slappe av under solen, er det få steder i verden som er bedre enn dette stedet.
Så kan du se at det er gode muligheter for at du har det gøy og nyte oppholdet i Indonesia. Vi tror at du definitivt vil elske ditt opphold her, og du vil ikke kunne vente med å komme tilbake dit når du kommer hjem.

Leave a Reply