Reise til Luxemburg

Det er mange mennesker som ikke er klar over eksistensen av et lite land som skal finnes mellom Frankrike, Tyskland og Belgia. Dette er Luxemburgs land – det er et lite land i Nord-Europa. Men ikke la størrelsen lure deg for et øyeblikk – dette er et veldig rikt land når det gjelder de tingene du kan gjøre der for å ha det bra. Så det er mange grunner til hvorfor du ønsker å besøke Luxemburg på ferie.
Det første du kan gjøre mens du er i Luxemburg, er å besøke det såkalte gamle kvarteret. Dette er et sted som en gang var tungt befolket. Men festningene ble til slutt ødelagt, og i dag er det bare frodige parker med vakker natur. Så, hvis du er en fan av naturen, anbefaler vi deg definitivt å besøke dette stedet.
Notre Dame-katedralen ble bygget tilbake på 1700-tallet, og det er veldig kjent som en autentisk arkitektur som millioner av mennesker fra hele verden kommer og besøker nå og da. Det er en vakker struktur som står for rundt fire århundrer. Vi lover at du ikke vil være likegyldig for det uansett hvem du er.
Nasjonalmuseet for historie og kunst er det tredje og siste stedet vi anbefaler deg å besøke mens du er på ferie i Luxemburg. Du vil kunne finne mange forskjellige kunstverk her – både moderne og historisk. Hvis du er fan av enten kunst eller historie, kan vi garantere at du vil ha det bra her. Vi foreslår at du besøker dette stedet før du forlater landet.
Men faktum i saken er at vi kunne skrive en hel bok om temaet du kan gjøre mens du er i Luxemburg. Dette er et vakkert, lite land, som vi føler at alle skal besøke minst en gang i livet. Så vi håper at du vil ha det mye moro mens du gjør dette, og vi anbefaler deg å besøke Luxemburg på en ferie så snart du kan.

Leave a Reply