Topp attraksjoner i Abu Dhabi

Hvis du vil ha blast for en ferie, bør du reise til byen Abu Dhabi. Abu Dhabi, for de av dere som ikke vet, er hovedstaden i De forente arabiske emirater, og i respekt for befolkningen er den nest største byen i landet – den første er Dubai. Mens Dubai vanligvis får det meste av ros for å være et turist-hotspot, oppfordrer vi deg til å stoppe ved Abu Dhabi. Det vil være vel verdt din tid, spesielt hvis du vurderer noen av de mange attraksjonene du kan besøke der.
Det første stedet vi anbefaler deg å besøke, er Sheikh Zayed Grand Mosque. Dette er en nybygging, og det ble åpnet for folk å besøke i 2007, etter nesten 20 års konstruksjon. Denne moskeen er lett den viktigste turistaktiven som Abu Dhabi har. De høyt kvalifiserte byggearbeidere og håndverkere har virkelig overgått seg, og de har laget en bygning i alle aldre. Arbeiderne ga full oppmerksomhet på detaljer, og de har gjort de intrikate elementene i interiør og eksteriør perfekt. Det er et flott sted hvor både muslimer og ikke-muslimer kan besøke, og det er guidede turer for turister, holdt regelmessig. Hele bygningen er skåret i makedonsk marmor, og det skinner med skjønnhet.
Mangrove kajakkpadling er noe du må oppleve, uansett hvem du er. Du kan kanskje tro at du ikke er dyktig nok til å bli involvert i kajakkpadling, men i tilfelle av Mangrove Kayaking Tours i Abu Dhabi, vil du gjerne vite at det er spesielle turer for folk i alle ferdighetssett. Utsikten og severdighetene som du vil se under denne turen vil bli etset lenge i minnet ditt – og hele opplevelsen vil bli gledelig.
Til slutt anbefaler vi deg å sjekke ut båtturer i Abu Dhabi. Hvis du ønsker å se byens flotte skyskrapere, så får du en perfekt sjanse til å gjøre det fra vannet. Det er mange turer som er organisert på daglig basis her, og hvis du velger en så vil du ha tiden av livet ditt mens du krysser vannet i nærheten.
Vi håper at du vil ha det gøy i Abu Dhabi!

Leave a Reply