Nyt ferien i Makedonia

Hvis du planlegger å besøke Europa på ferie, så har du en liste over ting du må gjøre mens du er der. Selv om du kanskje vil besøke de “vanlige” feriedestinasjonene som Frankrike og Spania, oppfordrer vi deg til å besøke et lite land på Balkanhalvøya.
Dette er Makedonia. Du kan ikke tenke på dette landet som noe spesielt – men faktumet er at det er en av de vakreste stedene i Europa og verden. Naturens utsikt som du vil se i dette landet vil forbløffe deg uansett hvem du er, og ingen vil bli igjen likegyldig for dem.
Nå anbefaler vi deg å besøke den gamle byen Ohrid. Dette er et UNESCO verdensarvsted, og det er en by som er levende med liv og sjarm. Den ligger i nærheten av den vakre Ohrid-innsjøen som vil fange fantasien til alle som ser den.
Det er blitt sagt at det er et kloster for hver dag i året i denne byen. Det er mange klostre og kirker i og rundt byen. Du trenger uker for å se dem alle.
Og det er også flotte strender som du kan besøke hvis du ønsker å slappe av ved sjøen. Det er mange alternativer du kan prøve i denne forstanden – bare spør noen av lokalbefolkningen, og de vil gjerne fortelle deg alt om strendene du kan besøke mens du er i Ohrid.
Det er ingen tilfeldighet at Ohrid er et av de mest populære turistområdene i hele området. Tusenvis og tusen mennesker kommer og besøker dette stedet på en årlig basis, og de forlater fortryllet med skjønnhetene den har å tilby.
Så, uansett hvem du er, anbefaler vi deg å besøke landet Makedonia og spesielt byen Ohrid. Vi kan love deg at du ikke vil bli igjen likegyldig for all den skjønnheten som dette landet og byen har å tilby. Vi håper at du vil ha mye moro mens du er der!

Leave a Reply