Reise til lysets by – Paris

Hver gang noen snakker om fortryllende byer, med bemerkelsesverdig arkitektur, med deilige aromaer og romantisk atmosfære, er byene som ringer folk som er forelsket, fra hele verden, Paris alltid den første byen på listen. Fra det forbløffende Eiffeltårnet til det hemmelighetsfulle Louvre-museet, til uimotståelige dufter av franske kulinariske herligheter som vekker opp alle sanser, å spasere hånd i hånd på broene i elven Seine – lysbyen er virkelig inspirerende.
Å reise til denne svært populære, unike byen kan utvide dine synspunkter på kunst, matlaging og mote. Hvert hjørne i Paris har sin egen historie, skjønnhet og historie. Det er mange ting å se i Paris som den største avenyen, det er Champs Elysees, som er sentrum av byen, deretter den praktfulle katedralen Notre-Dame som vil forlate deg uten pust, og det er ikke rart at så mange kunstnere ble inspirert av det da de gjorde sine mesterverk.
Louvre er et av de mest fascinerende verdensmuseene. Der kan du tilbringe dager med å se og beundre mange mesterverk laget av de mest kjente artister av alle tider, men den mest populære er Mona Lisa av Leonardo da Vinci. For noen som elsker kunst, er dette stedet en drøm som går i oppfyllelse. Det er det mest sjarmerende stedet som heter Montmartre, og det er kjent som en kunstnerisk quart i Paris, hvor du kan se mye kunstnermaleri på gaten og hvor du kan føle spøkelsen i den gamle byen. Mange kjente artister samler, bor og skaper der, som Dali ‘, Monet, Picasso, Van Gogh og andre.
Hvis du er på utkikk etter en fornøyelse og et godt show, kan du finne det i kabaretene. Den mest berømte i Paris er Moulin Rouge og Crazy Horse. Paris er kjent som mote hovedstad, hvor du kan se mange kjente designere, se moteshow og kjøpe kvalitets klær.
Å reise til Paris vil være en av dine beste investeringer, og du vil huske det for godt.

Leave a Reply