Tilbringe en ferie i Kina: Ting å se og gjøre

Visste du at Kina har en historie som dekker over 5000 år? Mange interessante og unike ting har skjedd over alle disse årene. I tillegg er Kina et stort land som er velsignet med ekstraordinære naturlige skjønnheter. Den har ørkener, skoger, fjell, hav og mange andre ting som vil imponere selv erfarne reisende. Selvfølgelig er Kina kjent for maten også. Kinesisk mat forbrukes over hele verden, men hvis du tilbringer din neste ferie i Kina, får du muligheten til å prøve autentisk kinesisk mat. La oss nå markere noen ting du kan se i dette asiatiske landet.
The Great Wall – denne attraksjonen ligger i Nord-Kina og dekker et område på 4000 miles. Denne veggen ble bygget i mange århundrer for å beskytte Kina fra mongolene. Den beste ideen er å besøke hovedstaden Beijing fordi den gir enkel tilgang til veggen.
Den forbudte by – her er en annen attraksjon som du finner i Beijing. Det Forbidden Palace ble bygd i det 15. århundre, og er et kongelig palass som inneholder 980 bygninger med hundrevis av rom. Det er godt å vite at dette er et verdensarvsted siden 1987. Du finner mange interessante treobjekter i dette komplekset.
The Three Gorges Dam – dette er det største vannkraftverket i verden. Bygget på den praktfulle Yangtze-elven, gir dette stedet tilgang til en imponerende utsikt over dalen. Ikke glem at Yangtze-elven er den tredje lengste elven på vår planet. Bruk dette utgangspunktet for å ta en båttur.
Terracotta Warriors – Det tok over to tusen år for folk å unearth den fantastiske samlingen av Terracotta Warriors opprettet til ære for Qin Shihuang, en kraftig kinesisk keiser. De var designet for å beskytte sin gravplass.
Pandas – Endelig, hvis du elsker dyr, gå til Chengdu. Hovedstaden i Sichuan-provinsen er hjemsted for Wolong Nature Preserve hvor du kan finne en av planetens søteste dyr – gigantiske pandaer.

Leave a Reply