Hvordan få Thailand Travel visum

Hvis du planlegger å reise til Thailand og ønsker det mer enn en måned du trenger for å Thailand Travel visum ellers du vil tillates ikke å bo der for en lengre periode. Her ser du hvordan komme Thailand Travel visum for lengre opphold der for å oppfylle dine ønsker.

 

Hvis du er fra USA blir bare gyldig pass nok hvis du kommer til Thailand for en uke eller to. Men hvis du ønsker å ha litt mer tid der, og som er mer enn 30 dager søke om reise visum til Thailand. Som det er forskjellige typer visum kan du søke om, du bestemme hvilken som du ønsker å søke om. Du kan søke om reise visum, studentvisum, Workers Visa, etc.

 

Når du har bestemt hvilken type visum du er i behov av, til Washington D.C. Og leder Thailand ambassaden og søke om visum du trenger. Men hvis du ikke kan Thailand ambassaden i person har du funksjonen sende søknad til dem.. Husk at med dette skjemaet skal du også sende en selv attesterte og stemplet konvolutt slik at de kan sende tilbake visum til deg. Når du søke om visum at gi du all nødvendig informasjon som pass, fotografier, planen å besøke Thailand, program, osv.

 

Etter du har brukt om visum, er det tid for deg å vente godkjenning. Når du har mottatt visumet, holde den med deg når du reiser til Thailand sammen med andre dokumenter som pass. Du bør kontrollere at passport er stemplet riktig også grensen. Dette er å unngå senere forvirring, som kan oppstå etter 30 dager er. Ved eventuelle misforståelser som dokumenter vil være til stor hjelp.

Leave a Reply