Steder å besøke i USA

USA er verdens største økonomi. Det er også den sterkeste hærstyrken i dagens verden. Uansett, det er et av de mest sjarmerende landene også. Faktisk tilbyr hver stat i Amerika deg fantastisk skjønnhet og endeløse eventyr, men du har kanskje ikke tid til å besøke alle de 50 statene. I så fall trenger du en rask guide til de beste stedene du kan besøke. Her er den raske guiden du trenger.
Grand Canyon nasjonalpark
Du kan finne denne parken i Arizona, her, vil du få se Grand Canyon, som er mer enn 200 og sytti syv miles lang. Colorado skåret ut dette fantastiske stedet som tok millioner av år. Denne prosessen fortsetter fortsatt. Sightseeing er ikke bare aktivitet i denne nasjonalparken.
Det er også fotturer, kajakkpadling, sykling, backpacking og muldyr ridning. Vær en av de mer enn 5 millioner menneskene som besøker denne dalen hvert år.
Niagara Falls delstatspark
Du finner denne parken i delstaten NYC. Her får du være vitne til en av de mest fantastiske fossene i hele verden. Disse fallene er høye som en 176 fot og så lenge som 300 fot. Niagara Falls er et bemerkelsesverdig opptog av natur bemerkelsesverdig kraft som du ikke har råd til å gå glipp av. Det er bare fantastisk.
Distriktet Washington
Dette er USAs nasjonale hovedstad. Du kan umulig besøke Amerika og unnlate å besøke sin hovedstad. Her vil du se Det hvite hus, den amerikanske kongressbygningen, Washington-monumentet og Arlington National Cemetery.
I virkeligheten er antall historiske steder og bygninger som du kan besøke på dette lille stedet nær uendelig. Hvert trinn vil være en rekreasjon av amerikansk historie. Du vil lære om feil, kamper og triumfer av denne bemerkelsesverdige nasjonen her i dette lille området.
Mount Rushmore nasjonale minnesmerke
Mennesker er i stand til mange ting. Mount Rushmore er et testament til dette faktum. Det er her, i South Dakota Black Hills, at du finner 4 nasjonale monumenter skulpturert på forsiden av et enkelt fjell. Disse monumentene inneholder Thomas Jefferson, George Washington, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln.
Disse presidentskildringene symboliserer USAs utvikling og ånd til forskjellige tider i historien. Du har ikke råd til å gå glipp av dette vidunderet av menneskelig kreativitet og ingeniørarbeid.

Leave a Reply