Fantastiske steder å besøke i Mexico

Mexico er det sørlige området i Nord-Amerika og har den største spansktalende befolkningen i verden. Det er fantastiske steder å besøke i Mexico som gjør det til en av de beste tropiske ferier. Med de forskjellige tropiske pakkene som gir deg valget mellom å utlede maksimalt ut av ferien, kan man ha en livserfaring. Det er forskjellige steder og aktiviteter der ferierende kan fordype seg i, og noen av dem å nevne er:
Xcaret (andre er i seg selv)
Man må besøke denne øko arkeologiske parken som ligger i Rivera Maya, nær Cancun. Det er netter viser som engasjerer mer enn tre hundre skuespillere på scenen. De forteller deg historien om Mexico siden før-spansk tid til dagens dag, og man ville nyte de lyse kostymer og dans i denne atmosfæren. Nyt pre-hispanic ball spillet og den bemerkelsesverdige charro feiring hendelsen. Besøkende kan ha en minneverdig tid på å turnere det høyreorienterte underjordiske vannet, naturlige bassenger og strender. Man kan også svømme og nyte med delfiner, som anses å ha den nærliggende åndelige og sosiale koblingen til mennesker som matchet til alle andre sjødyr. Det er en sommerfugl paviljong, meksikansk kirkegård og korallrev akvarium som er verdi å se og vite.
Chichen Itza Maya Runins i Yucatan
Man kan se de mest sjarmerende Chichen Itza Maya ruinene plassert i det nordlige området av Yucatan halvøya. Relikviene til Chichen Itza ligger på et kalksteinplatå. I før-colombiansk tid var Chichen Itza en storby bygget av mayasivilisasjonen. 7. juli 2007 regnes Chichen Itza som en av planetens 7 underverker. Også i 1988 ble det anerkjent med World Heritage Place status. Man kan nyte den eventyrlystne klatre til pyramiden og oppleve en fantastisk utsikt over jungelen fra toppen.
Xel-Ha og Tulum
Tulum er et arkeologisk sted i Rivera Maya, kalt som lommebokbyen. Det har sjarmerende utsikt over det karibiske havet og gir de besøkende en best utsikt. Byen ble grunnlagt av de store mayaene. Det er den eneste pyramiden i planeten som er plassert på toppen av en klippe. Xel-Ha er igjen et arkeologisk sted for mayasivilisasjonen i Quintana Roo. Xel-Ha-parken er en fascinerende vanntemapark som har verdens største naturlige akvarium. Gi deg selv en sjanse til å svømme, samhandle og til og med leke med delfiner, skilpadder, fargefisk, rokker og andre. Ferierende generelt nyte sitt hjerte ut i denne fantastiske vann verden.
Xplore
Dette er en naturopplevelsespark som ligger i Elven A Maya, bare noen få minutter fra Playa del Carmen. Man kan utforske den levende fantastiske blå verden under bakken. Det er et best sted hvor man ville få sjansen til å beundre de fantastiske geologiske formasjonene. Gjør deg via kalksteingrottene og nyt rafting og svømming i det klare blå vannet. Man er virkelig spellbound av de beste omgivelsene til himmelske stalaktitter og stalagmitter. Det er en av de beste attraksjonene, som besøkes og nytes mest av den besøkende som kommer over hele planeten.

Leave a Reply