Fantastiske ferieplasser å besøke i Japan

Japan er en av de berømte besøkende destinasjoner. Med sin fantastiske skjønnhet, rolige elv og frodige grønne området, tiltrekker denne øynasjonen millioner av besøkende fra hele planeten hvert år. I tillegg til sin naturlige skjønnhet, tilbyr Japan også avslappende innkvartering, tonnevis av friluftsaktiviteter og historiske steder å besøke.
Som det er mange kjente steder å besøke i Japan, inkludert verdensarvsteder, museer, naturlige monumenter, historiske steder og nasjonale geoparker, må du planlegge turen taktfullt for å nyte alle stedene. Noen kjente steder å besøke er oppført nedenfor:
Himeji slott
Himeji slott kalt White Heron Castle er et beste eksempel på prototypisk japansk slott arkitektur. Slottet har et nettverk av åttitre bygninger, inkludert porter, korridorer, lagerhus og tårn med nyeste defensive systemer fra føydale perioden. Det er det mest sett slottet i Japan og en av de primære UNESCO World Heritage steder i landet. Når du besøker Japan, prøv å være vitne til skjønnheten i hans historiske slott som skildrer føydale perioden og japansk slott arkitektur system på en ekstraordinær måte.
Nikko
Det er kjent besøkssted som har en rekke populære templer og helligdommer. Da det ble utviklet som et fjellsted, ble det mer kjent blant de besøkende. Som byen er omgitt av sjarmerende skoger, fredelige fjell og bekker, et stort antall besøkende besøker Nikko som ligger i fjellene i Tochigi Prefecture.
Fuji-fjellet
Fuji-fjellet regnes som en av de hellige fjellene er et berømt turiststed for besøkende. I 2009 klatret rundt 31 000 fuji-fjellet. Den øverste perioden for å gå opp Fuji-fjellet er fra juli til august. I tursesongen kan du ta deg til overnatting og andre fasiliteter for å tilby en utmerket turopplevelse for besøkende. Hvis du planlegger å besøke Fuji-fjellet i høysesongen, må du reservere flybilletten for å avvise unødvendig forsinkelse senere.
Matsumoto slott
Matsumoto slott også kjent som kråkeslott er plassert i byen Matsumoto. Det er en av de berømte slottet i Japan sammen med Himeji og Kumamoto. Den vannfylte vollgraven gjør den spesiell fra andre slott. Det skildrer skjønnheten i tradisjonell japansk arkitektur på en spesiell måte. Det er også oppført som nasjonal rikdom i Japan. Det er et flatland slott som det er bygget på en slette i stedet for på en bakketopp.

Leave a Reply