Noen av de beste stedene å besøke i Kina

I dag vil vi fremheve noen av de mest fantastiske stedene som besøkende som tilbringer ferien i Kina utforske og nyte. Hvis du går på en tur til Kina, aldri gå glipp av å besøke disse attraksjonene.
Vekk fra de populære monumentene nesten lagt til i mange reisepakker til Kina som Terracotta Soldiers, Great Walls of China og Den forbudte by, vil vi kaste lys over flere og flere monumenter som er ganske fantastisk og er for alltid verdi et besøk.
Potala Palace ligger på toppen av Huangshan-fjellet i Lhasa-byen i det kinesiske Tibet og blant monumentene som vanligvis besøkes av et stort antall besøkende som reiser rundt i Kina.
Potala Palace ble etablert så tidlig som på 1700-tallet e.Kr., og ligger rundt 3700 meter over havet. Den viktigste bygningen av palasset består av tretten etasjer med en høyde på 117 meter.
Det er også Victoria port plassert på Hong Kong Island som er preget av sin fantastiske natur. Dette er grunnen til at mange besøkende som reiser til Kina ville gå for et besøk til havnen som også er omtalt for å være vert for mange parker og fremtredende hager.
En annen bemerkelsesverdig beliggenhet å besøke i Kina er Li-elven som er en av de lengste i landet, og det tiltrekker seg mange besøkende som nyter ferien i Kina. Elva er 266 kilometer lang og breddene er preget av fantastiske naturlige scener av fjell, trær og skoger.
Blant de beste monumentene i Kina er det også Leshan Giant Buddha. Plassert i byen Sichuan, er denne store statuen av Buddha den største steinen skåret av Buddha i hele verden. Synet av Leshan Giant Buddha ble vervet i kloden av verdensarvsteder i UNESCO i 1990.
Den store Leshan Giant Buddha statuen er syttien meter i høyden og bredden mellom skuldrene er rundt tjueåtte meter. Høyden på ørene er rundt sytten meter og høyden på hodet er rundt femten meter. Dette store stykke arkitektur og kunst forbløffe besøkende som turnerer Kina.
Hvis du er ute etter et annet sted å utforske for besøkende som reiser til Kina, er det Magao Cave. Disse hulene ble plassert i byen Dunhuang, og ble oppdaget i det fjorten århundre e.Kr. Grottene har noen fantastiske veggmalerier som er anslått å dekke et overflatested på 45.000 kvadratmeter. Dette synet ble inkludert til UNESCOs verdensarvliste i 1987.

Leave a Reply