Thailand-land Buddha

Thailand kalles land av Buddha, den berømte vismannen som forkynte livet til mennesker. Han er dyrket før datoen i Thailand og de fleste følge ham. Thailand er et svært religiøse og åndelige land og folk her er ydmyke til turister. Thailand har vokst som en stor turisme i de siste årene.

 

Reise til Thailand har blitt hver reisende drøm. Fleste besøk Bangkok, Phuket og Pattaya når du planlegger en tur til Thailand. Hovedattraksjonen i denne byen er de buddhistiske templene, som skinner gull i himmelen når lyset faller dem.

 

En av de viktigste stedene for turister er Wat Chiang Mun templet som ligger i den gamle bymuren. Hvis du planlegger å besøke SørThailand, du til to klassifisert verdensarvbyene Ayutthaya og Sukhotahi. Disse byene er kjent for sine vakkert vedlikeholdt og gamle buddhistiske templer.

 

Bangkok største og eldste tempelet er Wat Pho. Den er berømt for sin 46 meter lang reclining Buddhastatue og selv for den store samlingen av Buddhas i landet. Bangkok er hovedstaden i Thailand og mest kjente byer også. Det er veldig enkelt. denne byen har alt fra forskjellige museer å det beste nattelivet i Thailand. Thailand reiser er veldig avslappende, innbydende og lettvint. Du får alt fra det enkleste av det mest luksuriøse elementene og også til virkelig priser. Den mest berømte stranden i verden filmes er Kraeidet.

 

Phuket er en liten og mindre kommersialiserte og er kjent for sine resort øyer. Hvis du liker naturskjønnhet du ville elske å besøke Ko Pha Ngan som er kjent for Månefestivalen sin glitrende strender.

Leave a Reply