Reise rundt i verden

Mens mitt siste innlegg dekket min forrige år reiser, vil skriving og programmering, denne artikkelen gå inn i detaljene i planlegging din egen runde i verden turen, inkludert flyreiser, kostnader, aktiviteter og overnatting. Jeg skal vise deg hvordan rimelige reiser faktisk er, og hvordan å planlegge ditt eget eventyr.
“Reise er kritisk til fordommer, fordommer og trangsynthet.” – Mark Twain
Jeg tror det er spesielt viktig for folk å komme ut av Silicon Valley ekkoet kammeret, reise og få litt perspektiv. Reiser åpner øynne til noen av de virkelige problemer folk ansiktet, og gir deg muligheten til å komme opp med løsninger å takle dem, heller enn noen av de mer trivielle ideene nærmere hjemmet. Du kan ikke unngå å komme fra reiser inspirert med et friskt perspektiv og nye ideer.
Velge hvor å gå kan være overveldende i begynnelsen, spesielt når du har ingen anelse om de berørte landene. Jeg hadde vært til Sør-Afrika i tre måneder året før, så jeg besluttet å starte med noen familiær område å komme inn i rytmen av reiser.
Jeg bare gikk gjennom landene en venn av meg krysset, og lagt til de vakreste som en liste. Til slutt som endte opp som:
Sør-Afrika, Hong Kong, Singapore, Malaysia, Thailand, Kambodsja, Vietnam, Japan, Australia, New Zealand, Hawaii, NYC, SF, Costa Rica, Panama, Peru, Bolivia og Argentina. Mitt mål har vært å se så mye som mulig i ett år, og deretter besøke steder riktig i fremtiden.
Rundt verden luften har billetter gjort reise et stykke kake sammenlignet med hassle av fortiden. Min bestefar hadde å fly med dronningen
Du kan bestille flyreiser, som gir deg maksimal fleksibilitet, eller bestille dem alle samtidig med en flybillett verden; billigere alternativ. Jeg valgte det siste, så hvor mye flyreiser jeg trengte ikke skulle kjøpe dem separat økonomisk. Jeg absolutt anbefale deg å begrense flyreiser så mye som mulig, og i stedet reise over land; du se og mye mer.
Pakke så lett som mulig som du trenger å bære alt du ta med deg på ryggen. Dette er spesielt viktig fra et sikkerhetsmessig synspunkt også, så jo mer du tar, jo mer du må holde et øye med.
Overnatting er lett, spesielt når du reiser gjennom noen av de billigere stedene i Asia. Jeg var litt av et budsjett, så vanligvis havnet i Hotell – bortsett fra odde hotellet i Asia og Sør Amerika. Bra hotell er ikke vanskelig å finne, spesielt når du kan gjøre litt forskning på nettet.
Alle landene jeg gikk til måtte klar minibanker hånden, så få kontanter var ikke et problem. Kortet ble avbrutt tre ganger om av banken min, mistanke om svindel. Jeg anbefaler du informere banken av dine reiseplaner, for ikke å støte på dette problemet.

Leave a Reply